Back to the Country in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  De band Savannah en solist Dick van Altena stappen al voor de elfde keer samen het podium op om de goede oude countrymuziek nieuwe leven in te blazen. Vrijdag 11 maart brengt de zevenkoppige cast een pakket liedjes om van te smullen!

‘Back to the Country’ is na het tweede lustrum de langstlopende countrymuziekproductie van Nederland. Tijdens de 2 uur durende show passeren ruim dertig titels de revue: een uitgebreid programma samengesteld met het beste van het beste van artiesten als Johnny Cash, Jerry Lee Lewis en The Everly Brothers. We mogen dus weer een avondje cowboy-vibes, grondige nostalgie en herkenbare klassiekers verwachten! Na de show is er nog een bonus in de vorm van een ongedwongen afterparty, een groot feest wordt vanwege het hoge ‘zing-maar-mee’ gehalte.

De acts staan al decennia lang aan de Europese country top en hebben hun sporen meer dan verdiend. Kortom, 11 jaar ‘Back to the Country’ en 80 jaar muziekervaring levert een hoogstaand en onvervalst avondje nostalgie: klassiekers uit de rijke country historie met uitstapjes naar aanverwante muzieksoorten. Vrijdag 11 maart, 20.15 uur. Meer informatie en kaarten reserveren: www.stichting-cascade.nl/voorstellingen.

Foto: Hagemeier Fotografie