Avondvierdaagse Zwijndrecht gaat door in 2022

ZWIJNDRECHT- De jaarlijkse Avondvierdaagse is een begrip in Nederland. Het was dan ook erg spijtig dat dit prachtige evenement in 2019 geen doorgang kon vinden. In samenwerking met de Stichting Avondvierdaagse heeft de Tafelronde Zwijndrecht zich ingezet om voor de duizenden enthousiaste kinderen dit jaar weer een Avondvierdaagse te organiseren. En met succes! Althans, dit dacht iedereen, op dat moment kwam Corona om de hoek kijken en zitten we inmiddels in het voorjaar van 2022. Desalniettemin is er keihard doorgewerkt en nu lijkt het toch echt te gaan gebeuren!

Avondvierdaagse voor iedereen.

De Avondvierdaagse is iets om naar uit te kijken. Duizenden kinderen hebben plezier, krijgen de nodige beweging en nieuwe vriendschappen ontstaan. Als Tafelronde zijn wij trots bij te kunnen dragen aan het organiseren van dit prachtige evenement. Daarnaast gaan we ons inzetten om de Avondvierdaagse nog leuker te maken maar ook voor iedereen bereikbaar.

Voorbereiding
Alhoewel we nog in het voorjaar van 2022 zitten, en de Avondvierdaagse ver weg lijkt, zijn de voorbereidingen al in volle gang. Samenwerkingen met de lokale ondernemers wordt gezocht, routes worden bepaald en discussies gevoerd over hoe dit evenement voor zoveel mogelijk kinderen bereikbaar is. Zoals gebruikelijk is de 2022 Avondvierdaagse bedoelt voor kinderen en kunnen scholen, sportclubs en andere verenigingen zich inschrijven. #AV078 vindt plaats van dinsdag 7 t/m vrijdag 10 juni 2022!

Anders dan gewend, nieuwe energie vanuit de organisatie
De Tafelronde Zwijndrecht geeft een modern en eigen sausje aan de Avondvierdaagse 2022. Hierbij kun je denken aan de volgende zaken: Het betrekken van lokale ondernemers voor (financiële) ondersteuning en hulp, het gratis maken en digitaliseren van het evenement. Hierbij is een nieuwe website in het leven geroepen: www.avondvierdaagsezwijndrecht.nl en wordt nóg meer gebruik gemaakt van de inzet van sociale media. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van o.a. 16 ondernemers uit de Tafelronde Zwijndrecht en het Ondernemersfonds Zwijndrecht.