ATOS Verbindt over jonge mantelzorgers groot succes

ZWIJNDRECHT –  Afgelopen zaterdag 5 juni was er bij ATOS RTV een speciale uitzending van ATOS Verbindt te horen over jonge mantelzorgers. Vele ervaringen van jonge mantelzorgers werden gedeeld en projecten voor jonge mantelzorgers besproken.

Presentator Bram de Waard ontving in de studio Natascha en Magda van MEE Mantelzorg. Zij vertelde over projecten die MEE mantelzorg in deze regio organiseert en hoe deze organisatie jonge mantelzorgers ondersteunt. Micheal van de stichting JMZ Pro vertelde over de ‘strategische alliantie jonge mantelzorgers’ en Vera van het project ‘Zie je mij’ sprak in de uitzending over haar bijzondere fotoreportage over jonge mantelzorgers en ‘de Brussen erbij beweging’. Laurine, Nawaz, Marjet en Senna legde uit hoe het leven eruit ziet als jonge mantelzorger en deelde daarbij hun ervaringen.

Naast dat de uitzending op de radio was te volgen werd de uitzending ook op TV uitgezonden. Via www.atosrtv.nl is de uitzending terug te luisteren. Wil je zelf als mantelzorger je verhaal delen of heb je vragen bel dan naar het telefoonnummer 078-2063202 of mail naar info@meemantelzorg.nl