Appeltaartconcert in Cascade groot succes

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Maandag 26 september vond het eerste Appeltaartconcert plaats in Cascade. Deze feestelijke activiteit was een cadeau van jubilerend Cascade aan senioren en muziekliefhebbers uit Ambacht en omgeving, met medewerking van De Blije Borgh en Stichting Vier het Leven. De officiële opening werd verricht door wethouder Jauharina Oelfke-ten Seldam.

Ruim 90 bezoekers trotseerden de regenbuien om te komen genieten van het Appeltaartconcert, een geweldige opkomst! De musici van Stichting Appeltaartconcerten komen naar de mensen toe onder het motto ‘Klassiek voor iedereen’, want ook als je niet mobiel genoeg bent om naar een concertzaal te gaan, kan je nog steeds genieten van prachtige klassieke muziek. Dat bleek vanmorgen ook uit de enthousiaste reacties van het publiek.

In café BOVEN. speelden de drie musici de mooiste stukken van onder andere Mozart en Paganini. Na afloop genoten de bezoekers van koffie met de beroemde eigengebakken Cascade-appeltaart en werd er in een warme sfeer gezellig nagepraat. “Het was een fantastische maandagmorgen, zo wil je iedere week wel starten”, vertelt Marjet van Os, directeur van Cascade. “Fijn om te zien dat de mensen er zo van genoten en ook echt met elkaar in verbinding kwamen. Dit evenement is voor herhaling vatbaar!”

Foto: Cees van Meerten