Ambachtse band Belly Button treedt op bij BOVEN.LIVE

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Bij BOVEN.Live zie en hoor je de leukste muzikale live acts uit de regio. Zondagmiddag 12 maart is het podium van Cascade gereserveerd voor de allround Belly Button Band.    


Dit muzikale vijftal is wereldberoemd in Hendrik-Ido-Ambacht en omstreken vanwege hun veelzijdige repertoire en de fijne sfeer die zij met zich meebrengen. Na een aantal bijzonder succesvolle optredens keert de Belly Button Band weer terug bij BOVEN. om het publiek een geweldige muzikale middag te bezorgen met covers van onder andere Pink Floyd, Tina Turner, CCR, U2, Dire Straits en Cher tot Golden Earring, Anouk en Nederlandstalige hits.

Gezellig met een hapje en een drankje genieten van de live muziek van Belly Button en nog even de dansvloer op? Dat kan allemaal bij BOVEN.Live. Dankzij een aanstekelijke en gevarieerde speellijst speelt Belly Button niet zomaar zondagmiddagmuziek; voor je het weet blazen ze het dak van Cascade af! 

Zondag 12 maart, aanvang 15.00 uur. De bar is geopend vanaf 14.30 uur. Kaartjes kosten 10 euro en zijn te bestellen via de website www.stichting-cascade.nl/voorstellingen.

Foto: Anke Bot Fotografie