Ambachtse band Belly Button treedt op bij BOVEN.LIVE

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Bij BOVEN.Live zie en hoor je de leukste muzikale live acts uit de regio. Zondagmiddag 29 mei is het podium van Cascade gereserveerd voor de allround Belly Button Band.    


Dit muzikale zestal is inmiddels wereldberoemd in Hendrik-Ido-Ambacht en omstreken. Belly Button speelt regelmatig bij evenementen in de grote zaal van de Cascade. Na een aantal bijzonder succesvolle optredens keert de Belly Button Band eindelijk weer terug bij BOVEN. om het publiek een geweldige muzikale middag te bezorgen. De band heeft een veelzijdig repertoire vol bekende nummers van Pink Floyd, Tina Turner, CCR, U2, Dire Straits en Cher tot Golden Earring, Anouk en Nederlandstalige hits.

Gezellig met een hapje en een drankje genieten van de live muziek van Belly Button en misschien nog even de dansvloer op? Dat kan allemaal bij BOVEN.Live. Dankzij een aanstekelijke en gevarieerde speellijst speelt Belly Button niet zomaar zondagmiddagmuziek; voor je het weet blazen ze het dak van Cascade af! 

Zondag 29 mei, aanvang 15.00 uur. De bar is geopend vanaf 14.30 uur. Kaartjes kosten 10 euro en zijn te bestellen via de website www.stichting-cascade.nl/voorstellingen.