Ambachters welkom bij ‘Ambacht Sportief’

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Tijdens de actie ‘Ambacht Sportief’ kan iedereen 10 dagen lang gratis en vrijblijvend kennismaken met allerlei verschillende vormen van sport en bewegen. Sportervaring of leeftijd maakt niet uit, voor iedereen is er wel iets leuks te beleven!

Sporten is gezond en maakt gelukkig. Door te sporten en te bewegen blijf je fit en soepel en kan je een lekker actief leven leiden. Ben je niet gewend om te sporten? Of schuif je het al een tijd voor je uit om ermee te starten? Neem dan nu de eerste stap en kom langs bij ‘Ambacht Sportief’! Je bent van harte welkom bij verschillende lokale sportverenigingen voor demonstraties, workshops, proeflessen, clinics en nog veel meer. Het initiatief ‘Ambacht Sportief’ is er voor alle Ambachters, kom dus gewoon aanwaaien bij een onderdeel van het programma dat jou aanspreekt.

Greep uit het aanbod
Het sportaanbod varieert van voetbal voor meiden tot Walking Football voor 60+ bij vv ASWH. De Inner Circle runners organiseren een hardlooptraining voor ervaren en beginnende lopers. Bij Hi5Ambacht kan je Biketrail uitproberen en Aikidovereniging Bushidojo laat je ervaren wat het is om een aikidoka te zijn.Just Dymph organiseert allerlei workshops voor volwassenen en voor kinderen zijn er proeflessen theater, dans, zang en acteren en Dancemix. Eigenlijk is het te veel om op te noemen, want ook bij gymnastiekvereniging Souplesse en de Reddingsbrigade is er van alles te doen. Loop voor nog meer balsporten gerust eens binnen bij volleybalvereniging Vollido, voetbalvereniging IFC en korfbalvereniging DVS’69. Gratis en vrijblijvend
Naast het wedstrijdelement en het werken aan de conditie, gaat het bij sporten ook om de gezelligheid, het ontmoeten van anderen en het onderlinge sociale contact. Meedoen aan ‘Ambacht Sportief’ is gratis én vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast en kan op je gemak uitproberen welke sport je leuk vindt en welke sportclub of -vereniging bij jou past. Iedere deelnemer krijgt ook nog een handig cadeautje voor toekomstige sportmomenten.

Het complete programma met alle informatie (leeftijdsgroepen, locaties, tijden) vind je hier:  https://www.hi5ambacht.nl/sportakkoord/