Alle gezinsleden op 10 september geboren

HEERJANSDAM – Voor vader Vanildo en moeder Kim uit Heerjansdam zal 10 september nu nóg meer een bijzondere dag zijn dan het al was. Beide ouders zijn op die dag geboren, en wonder boven wonder zag afgelopen zaterdag hun zoontje Shiloh ook nog eens op die dag het levenslicht. “Het wordt een driedubbel feest!” Dit bericht Rijnmond.nl

De ouders erkennen dat ze iets bijzonders hebben. Vader Vanildo had een heel plan om de baby op hun verjaardagen op de wereld te laten zetten. “Shiloh was op 6 september uitgerekend”, zegt hij. “Ik begon vervolgens te fluisteren tegen de buik van Kim dat hij op de tiende moest komen. Hij heeft geluisterd.” 

Shiloh is met behulp van ’technieken van het internet’ en tips uit de omgeving op de wereld gezet. Zo hebben de kersverse ouders een dag voor de bevalling muziek opgezet en gedanst. “Ook hebben we pittig Indiaas gegeten”, zegt Van.ildo. “We gingen springen, rennen en rondjes lopen. Of het geholpen heeft, dat weten we niet. Maar ik denk dat Shiloh goed naar papa heeft geluisterd”, lacht Kim.

Bijzonder moment Tot bedtijd was er nog niets aan de hand. In de nacht van de geboorte kreeg Kim weëen. Even dacht ze dat ze zich aanstelde, maar de verloskundige gaf om 06:30 uur het verlossende woord: het baby’tje zou vandaag geboren worden. Toen daalde het besef bij Kim en Vanildo in: elk jaar met z’n drieën op 10 september jarig.

Na de geboorte van Shiloh stroomden de reacties binnen. “Mensen vinden dit heel bijzonder”, vertelt Kim. “Ze hebben dit nog nooit gehoord of niet zo vaak meegemaakt. We krijgen veel leuke reacties en we zijn er heel trots op”, straalt Kim. “We hadden wel gehoopt dat hij op de tiende geboren zou worden, maar dit hadden we niet verwacht.”

foto: Vanildo en Kim kijken naar hun baby’tje Shiloh © Rijnmond