Aangepaste dienstregeling tijdens de zomermaanden

STREEKNIEUWS – Tijdens de zomermaanden rijdt Qbuzz een aangepaste dienstregeling. Deze geldt van zondag 11 juli t/m zaterdag 28 augustus. Het betreft voornamelijk enkele aanpassingen in de ‘scholierenlijnen’. Juist nu we weer meer op pad mogen, en erop uit kunnen, willen wij niet te veel schrappen in de dienstregeling. Wij geven reizigers hierbij de ruimte die ze wensen en de mogelijkheid het OV weer te gebruiken, ook bij een dagje uit in de zomermaanden.

De wijzigingen op een rij

  • Lijn 90 richting Utrecht rijdt vanaf 11 juli t/m december 2021 met gewijzigde vertrektijden.
  • Lijn 191 rijdt niet. Reis met R-net 491 of streekBuzz 92.
  • Lijn 192 rijdt niet. Reis met streekBuzz 92.
  • Lijn 387 rijdt minder vaak.
  • Lijn 416 rijdt in de ochtendspits minder vaak.

    Op zaterdagen en zondagen wijzigen de vertrektijden niet ten opzichte van de huidige dienstregeling.De dienstregeling voor de treinen op de MerwedeLingelijn blijft geheel ongewijzigd. De gewijzigde vertrektijden kunnen invloed hebben op een reis. Wij adviseren daarom elke reis kort voor vertrek in te plannen in de reisplanner via qbuzz.nl/dmg.Vanaf zondag 29 augustus rijden we weer volgens de huidige dienstregeling.

Reis OK met het OV
Als regionaal openbaar vervoerder doen wij er alles aan om iedereen veilig verder te helpen. Maar dat kunnen we niet alleen. Ook jij als reiziger draagt hier aan bij. Daarvoor hoef je alleen maar het volgende te doen:
Als het even kan, reis je in de daluren.

  • Natuurlijk probeer je elkaar de ruimte te geven.
  • Ben je in de bus of trein, dan draag je een mondkapje (tenzij je nog geen 13 jaar bent), ook als je al (volledig) gevaccineerd bent Zo zijn we samen lekker bezig. Jij pakt gewoon de bus of trein, Qbuzz brengt je waar je moet zijn.