ZWIJNDRECHT – Zondag 1 november is een 24-jarige man beroofd en daarbij flink toegetakeld na een afspraak via social media. Op de afspraak verscheen een groep jongens die het gemunt had op zijn spullen. Met behoorlijk letsel lieten ze hem achter op de Parklaan. De politie is een onderzoek gestart naar deze groep en hoopt dat getuigen zich melden.

Het voorval vond zondagavond iets voor 19.30 uur plaats. De jongeman sprak af via social media en op de plek die afgesproken was kwam een groepje jongens aanlopen. Ze stompten het slachtoffer in zijn gezicht en werkten hem naar de grond, daar werd hij ook nog geschopt. Ze namen vervolgens zijn telefoon, portemonnee en autosleutels mee en vluchtten richting het park. Hij is mogelijk buiten bewustzijn is geweest en had behoorlijk letsel opgelopen. Hij is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld.

Getuigenoproep
Het onderzoek gaat door en de politie vraagt getuigen die informatie hebben over het incident, zich te melden. Ook camerabeelden zijn heel erg welkom.

De jongens zijn waarschijnlijk tussen de 16 en 20 jaar oud. Twee van hen zijn rond de 1.80 meter lang, de anderen een stuk kleiner. Een paar van de groep hebben een getinte huidskleur. Ze zijn ervandoor gegaan richting het park en kwamen dus aan over het fietspad. Alle informatie kan helpen. Weet u iets? Bel met 0900-8844 of met 0800-7000 als u liever anoniem blijft.