STREEKNIEUWS – Op dinsdag 10 en woensdag 11 december organiseert Rijkswaterstaat van 18.00-20.30 uur een informatiebijeenkomst voor bewoners en ondernemers uit Papendrecht en Dordrecht over de komende werkzaamheden aan de Wantijbrug.

De Wantijbrug in de N3 is in slechte staat en moet gerenoveerd worden. Daarvoor gaat de brug vanaf 20 januari 2020 voor twee en halve maand dicht voor auto’s, motoren en vrachtwagens. Nood- en hulpdiensten, openbaar vervoer en (brom)fietsers en voetgangers mogen wel over de brug. We verwachten daardoor forse verkeershinder in Dordrecht en Papendrecht en de rest van de regio.

Programma informatiebijeenkomsten
De informatiebijeenkomsten zijn vrij in te lopen en hebben het karakter van een informatiemarkt. Bij vier thematafels kunnen bezoekers informatie vragen aan medewerkers van Rijkswaterstaat en de betrokken gemeenten Dordrecht en Papendrecht. Er is informatie over de werkzaamheden aan de Wantijbrug en de N3, de hinder en omleidingsroutes en de (verkeers)maatregelen die worden genomen om de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Tijdens elke bijeenkomst worden twee presentaties gegeven: de eerste om 18.30 uur en de tweede om 19.30 uur. 

Waar en wanneer
Dinsdag 10 december in Papendrecht.
Adres: Gemeentehuis Papendrecht, Markt 22 in Papendrecht
Duur: 18.00 – 20.30 uur

Woensdag 11 december in Dordrecht.
Adres: Duurzaamheidsfabriek, Leerparkpromenade 50 in Dordrecht
Duur: 18.00 – 20.30 uur

Bezoekers kunnen op elk gewenst tijdstip binnenlopen.

Meer informatie
Informatie over de renovatie van de Wantijbrug is te vinden op www.rijkswaterstaat.nl/renovatiewantijbrug of via het gratis telefoonnummer van Rijkswaterstaat: 0800-8002. Onder Aanpak Drechtsteden staat op rijkswaterstaat.nl een overzicht van alle projecten op en rond de N3.