SRNA brengt haar eerste eigen nummer uit

DORDRECHT- De Dordtse zangeres SRNA heeft op 21 januari 2019 haar nieuwe nummer ‘Net Niet Genoeg’ uitgebracht. Dit is het eerste eigen geschreven nummer die geproduceerd is door Thomas Florusse.

SRNA zegt zelf over haar eigen nummer; “Ik wil anders. Niet meer dat meisje met haar ukelele dat covers maakt. Niet meer zijn zoals zo veel anderen al zijn. Vanaf het moment dat ik kan schrijven probeer ik al met woorden te spelen. Gedichtjes, verhalen, maar het was altijd anders dan mijn klasgenootjes schreven. Ik voelde me een gekkie.

Nu, ruim 15 jaar later, besluit deze gekkie uit haar comfort zone te stappen en weer te gaan schrijven. In 2019 staan er super vette dingen op de planning; te beginnen met mijn állereerste single ooit. Ik ben niet normaal zenuwachtig maar zo ontzettend trots. Ik heb me veel te lang druk gemaakt om wat anderen van mij vinden. Nu kan ik met trots zeggen dat ik achter ieder woord sta dat ik heb geschreven”

SRNA heeft het afgelopen jaar diverse nummers gecoverd die onder meer op haar Facebookpagina https://www.facebook.com/SRNAmusic/ te horen zijn.

Je kunt het nummer van SRNA beluisteren via de onder meer Spotify en Youtube.

SRNA