Nieuwe editie van Expeditiefestival Wanderlust in Energiehuis

DORDRECHT – Op zaterdag 11 maart om 20.00 uur organiseren Bibelot en Kunstmin voorlopig de laatste ‘Wanderlust’ van dit seizoen. Na de goed bezochte en gewaardeerde voorgaande edities, hebben bezoekers opnieuw de mogelijkheid nieuwe artiesten in de verschillende ruimtes van het Energiehuis te ontdekken tijdens deze avontuurlijke, muzikale en theatrale avond met een verrassende line-up.

Het festival is een goede manier om de indrukwekkende industriële ruimtes in het Energiehuis en een gevarieerd programma met nieuw talent te ontdekken. Je volgt de route langs deze artiesten die alle vier een half uur spelen. De performances zijn niet los te bezoeken en de line-up blijft tot op de avond zelf een raadsel, maar met een tipje van de sluier kan de voorpret vast een beetje beginnen.

Performance 1: Geniet van de psychedelische rocknummers van deze New Yorkse band.

Performance 2: Elektronische, funky beats en teksten met een flinke dosis humor en zelfspot.

Performance 3: Deze Rotterdamse opende shows van o.a. Froukje, Maaike Ouboter en Matt Simons.

Performance 4: Popcultuur, drag, de queercommunity, clubleven en een random fascinatie voor Griekse mythologie vormen het voor deze performance.

Liefhebbers van muziekfestivals als ‘Lowlands’ en ‘Down The Rabbit Hole’ en rondreizend theaterfestival ‘De Parade’ kunnen hun hart ophalen bij dit festival. Tickets kosten € 12,50 zijn vanaf nu verkrijgbaar via via www.energiehuis.nl/wanderlust.