BARENDRECHT – Juist in deze onzekere tijden vindt Het Kruispunt het belangrijk dat er tóch Sinterklaas gevierd kan worden. Daarom vertoont theater Het Kruispunt een aantal keer de film De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest. En kunnen kinderen hun schoen zetten bij de open haard in Het Kruispunt.

Op woensdag 25 november om 15.30 uur en zondag 29 november om 13.00 en 15.00 uur wordt de film De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest vertoond. 

Over de film
Wanneer de Pieten weer in Nederland zijn, komen ze voor een grote verrassing te staan. Op het kasteel wordt namelijk een groot Pietenfeest opgebouwd. Een cadeau van Sint omdat alle Pieten het hele jaar zo goed hun best hebben gedaan. De Pieten willen direct het podium op, maar er moeten eerst nog schoentjes gevuld worden. Maar dat gaat mis! Coole Piet valt van het dak en is de volgende ochtend spoorloos verdwenen. De Pieten zijn in rep en roer. Waar zou Coole Piet zijn? Zonder Coole Piet kan het grote Pietenfeest niet doorgaan en sterker nog; Pakjesavond kan ook niet doorgaan als niet alle Pieten compleet zijn. Lukt het De Club van Sinterklaas en Luan om Coole Piet op tijd te vinden? En wat heeft de geheimzinnige Smoezel hiermee te maken?

Zet je schoen bij Het Kruispunt
Zet je schoen op vrijdag 27 november vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur bij de open haard in Het Kruispunt. Stop er iets lekkers in voor het paard Ozosnel, en een mooie kleurplaat voor Sinterklaas! Kom je schoen op zaterdag 28 november, van 10.00 uur tot 15.00 uur weer ophalen, dan hebben Sinterklaas en zijn Pieten er een leuke verrassing in gestopt!

Over Het Kruispunt
Het Kruispunt is dé ontmoetingsplek voor Barendrecht en omstreken. Je kunt er ontspannen, studeren, lezen, genieten, luisteren, kijken en nog veel meer. In Het Kruispunt vind je de Bibliotheek AanZet, Exxact Barendrecht, Spruit eten & drinken, Barendrechts Dagblad en Theater het Kruispunt. Samen zorgen zij ervoor dat er altijd iets te doen is in en om Het Kruispunt. Kijk op www.hetkruispunt.nl voor het volledige programma.

Foto: Dutch FilmWorks