Big Rivers gaat ‘On Air’

Op 17 juli, de dag dat Big Rivers eigenlijk van start zou gaan, lanceert het festival drie dagen lang ‘Big Rivers On Air’.

De organisatie heeft drie afleveringen opgenomen die tijdens het Big Rivers weekend worden uitgezonden. In de afleveringen gaat presentator Lars Sorensen in gesprek met verschillende mensen die iets met het festival te maken hebben. Zo spreekt hij onder andere met John Stinissen, de dirigent van het aMeezing koor, wethouder Maarten Burggraaf en Ivan Geense, een van de horecaondernemers in Dordrecht en partner van Big Rivers. Het festival is echter niets zonder bezoekers, daarom ging presentator Cees van der Meer de straat op om met hen in gesprek te gaan. Deze beelden zijn uiteraard ook terug te zien.

Naast de afleveringen komt er ook een mini-versie van de festivalkrant (met poster) uit. Ook is er een speciale ‘Best of Big Rivers’ playlist gemaakt, worden er het weekend leuke filmpjes gedeeld en nodigt de organisatie iedereen uit om de poster voor het raam te hangen, de kettingen uit de kast te halen en gezellig met elkaar Big Rivers te vieren. Of dit nou thuis is met vrienden of lekker op het terras. Geniet met zijn allen!

Volledig afwezig zijn tijdens het weekend van 17, 18 en 19 juli was voor de organisatoren geen optie. “We zijn een grote familie en zijn er graag voor elkaar. Door deze het lanceren van Big Rivers On Air zijn we in deze rare tijden toch nog een beetje verbonden en genieten we het weekend met elkaar”.

Big Rivers On Air wordt uitgezonden via de Facebookpagina van Big Rivers. Houd voor de uitzendtijden de socials van het festival in de gaten.