Bijeenkomst voor werkgevers voor na coronacrisis

DRECHTSTEDEN – KICKSTART Drechtsteden organiseert op 16 september een bijeenkomst voor werkgevers uit de regio Drechtsteden om in gesprek te gaan over dilemma’s op de werkvloer na de coronacrisis.

De coronacrisis heeft invloed op de arbeidsmarkt. Er zullen banen verdwijnen, verschuiven én er zal nieuw werk ontstaan. De afgelopen maanden noodzaken tot analyse. Het afwegen van bestaande praktijken, het bepalen van geleerde lessen en het uitstippelen van uw organisatie in de toekomst. 

De huidige arbeidsmarkt vraagt om nog meer flexibiliteit, aanpassingsvermogen, denken buiten de bestaande kaders en kijken naar mogelijkheden. Hoe kun je medewerkers aan je binden? En wat moet je eigenlijk regelen om de terugkeer naar kantoor zo soepel mogelijk te laten verlopen? Wat mag je als werkgever niet vergeten en waar liggen kansen?  Tijdens de fysieke bijeenkomst gaan aanwezigen met elkaar op een laagdrempelige manier in gesprek over de dilemma’s die hierbij horen.  Het programma duurt van 16.30 tot 19.00 uur.

Aanmelden  

Om de persoonlijke aandacht te waarborgen, is er ruimte voor een select aantal gasten. Aanmelden kan door een email te sturen naar: event@kickstartdrechtsteden.nl