Weekend vol live muziek bij poppodium de Gooth

RIDDERKERK – Komend weekend, op 17 en 18 november, kan er weer genoten worden van live muziek op het Goothfest in al haar glorie. Op vrijdag 17 november brengt men daar de skapunk vibes van Huisje Boompje Bandje naar het podium, gevolgd door de spectaculaire Awoei, oftewel de Doe Maar tribute band. Dit wordt een avond vol dansen en herinneringen aan de goede oude tijd.

Daarnaast wordt zaterdag 18 november een avond met knallende drums en scheurende gitaren. Die avond wordt begonnen met The Great Hurricane Escape met daarna de IJzeren Maagden en hun Iron Maiden tribute. Afgesloten wordt er met Down With The System, een eerbetoon aan System of a down, die de bezoekers zal meeslepen met hun explosieve optreden. Volgens Gooth dé kans om te genieten van geweldige muziek met gezellige mensen tijdens hun leukste evenement van het jaar.

De Gooth
De Gooth is opgericht in september 1974, in 2024 bestaan ze dus al 50 jaar. De Gooth in Ridderkerk is de plek voor liefhebbers van metal, rock, punk en meer. Met live muziek, feestavonden en een gezellige sociëteit, biedt De Gooth een veilige thuishaven waar men zichzelf kan zijn en nieuwe mensen kan ontmoeten.

Info
Goothfest, vrijdag 17 en zaterdag 18 november. Deuren zijn geopend van 21:00 uur tot 02:00 uur.
Locatie: Poppodium De Gooth, P.C. Hooftstraat 4B, Ridderkerk
Kaarten verkrijgbaar via eventix.shop. Aan de deur kosten de tickets vrijdag € 10,- zaterdag € 12,- en gecombineerd € 18,-.

Bron Poppodium De Gooth