Filmvertoningen in Cascade

Acteurs van de film ‘Neem me mee’

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Woensdag 24 april draaien er twee films in Cascade. Tijdens de filmmiddag is de heerlijke film ‘Wonka’ te zien (voor alle leeftijden) , ’s avonds draait het komische filmdrama ‘Neem me mee’.

‘Wonka’ is een onweerstaanbare, fantasierijke film over de jonge Willy Wonka die allerlei heerlijke ideeën heeft en vastbesloten is de wereld stapje voor stapje lekkerder te maken. Dit bewijst dat de beste dingen in het leven beginnen met een droom en dat alles mogelijk is als je het geluk hebt om Willy Wonka te ontmoeten! De film is geschikt voor kijkers vanaf 6 jaar (Nederlands gesproken) en draait woensdag 24 april, 15.00 uur. Kaarten kosten 6 euro.

Neem me mee
Om 20.00 uur start de film ‘Neem me mee’ over zes 70-plussers, onbekenden van elkaar, die samen op vakantie gaan naar Zuid-Frankrijk. Nog voor hun busje de landsgrens passeert, is er al onenigheid; met elkaar en met de jonge reisleider Thijs die de organisatie zwaar onderschat heeft. Zodra het gezelschap elkaar beter leert kennen, ontstaan er toch nog onverwachte vriendschappen tussen de reisgenoten. Komische film met bekende acteurs als Jeroen Krabbé, Renée Soutendijk, Kees Hulst en anderen.
Kijk voor meer info en reserveren op de website stichting-cascade.nl

Bron Cascade