Dit zijn de winnaars van de NRG Battles 2023

DORDRECHT – Afgelopen zondag 26 november stonden er meer dan 50 dansers klaar om tegen elkaar te battelen. De dansers showden hun spectaculaire tricks en moves in een volle Ketel 2 in het Energiehuis in Dordrecht. Er werd niet alleen gestreden om de prijzen, maar ook om het respect van de andere dansers en het publiek.  
 

De editie van de ToBe All Styles Battles kende twee leeftijdscategorieën; dansers t/m 12 jaar en dansers vanaf 13 jaar. DJ Don Dev zweepte met z’n beats de dansers en het publiek op. Na heel veel spannende battles gingen Liv (t/m 12 jaar) en Stinna (vanaf 13 jaar) er uiteindelijk met de winst vandoor. Zij verlieten het podium met €100,- contant en een Goodiebag. De host van de dag, Jiv The Chief, deelde vandaag nog een extra prijs uit. Luena won de prijs voor de beste ‘run’.
 
Jury 
De juryleden, Karim (Karimoves), Giorgio ‘GG’ Costa en Tawatha hadden de zware taak om de dansers te beoordelen. Na de battles bliezen ze het publiek en de deelnemers omver met een spectaculaire showcase van hun dansstijl. Het was een dag vol respect, veel warmte en een gedeelde passie. Men kijkt nu al weer uit naar de volgende editie.

Bron/foto: ToBe