Rockkoor Xing Rocks! geeft concert in Bibelot

Foto: Xing Rocks!

REGIO – Met nog slechts één week te gaan, staat het landelijk bekende rockkoor Xing Rocks! klaar om opnieuw het podium van Bibelot in Dordrecht te bestormen. De voorbereidingen voor het concert zijn nog in volle gang, maar Xing Rocks! belooft het publiek te trakteren op een bijzonder concert, compleet met speciale gasten. De energieke optredens tijdens de show, getiteld RECHARGED: Next Level, zullen het publiek een mooie avond bezorgen.

Xing Rocks! profileert zichzelf als hét rockkoor van Nederland met ongeveer 60 rockers. Onder de bezielende leiding van Jan Plomp brengen ze een indrukwekkend eerbetoon aan rockartiesten zoals Queen, Led Zeppelin, Muse, Evanescence en Imagine Dragons. Dankzij subsidies, sponsors en de inzet van de “Xingers” staat Xing Rocks! nu voor de derde keer met een eigen show in Bibelot Mainstage, op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart.

Jan Plomp, songcoach en medeoprichter van Xing Rocks!, deelt zijn enthousiasme over het aankomende optreden in Bibelot. Plomp benadrukt: “Als je ons eerder hebt gezien, weet je dat we verre van een ‘gewoon’ koor zijn. Onze optredens laten altijd een bijzondere indruk achter. Voor de derde keer staan we op het podium van Bibelot met ons eigen concert, en deze keer leggen we de lat weer hoger door een bijzondere samenwerking aan te gaan met drie fantastische special guests.”

Schrik
Jan onthult dat de stagemanager van Bibelot even moest bijkomen van de schrik toen bekend werd dat meer dan 100 mensen (backstage) betrokken zullen zijn. “We staan voor een uitdaging, maar door creatief te zijn, maken we er met z’n allen een geweldige show van!”

Hij benadrukt dat elk concert een kans is om te verrassen en te vernieuwen. “We verleggen elk concert onze grenzen, en deze keer doen we dat door samen te werken met drie geweldige special guests: LOS – Zanggroep Ladies on Stage, Larry – Trompettist van Coverband OMG, en de Dordtse U2 Tribute Band – Mount Temple. Het belooft een heerlijke show te worden met een muzikale variatie van pop- en rockmuziek.”

De laatste kaarten zijn verkrijgbaar via www.bibelot.net of www.xing.rocks/rechargednextlevel