Theater Cascade organiseert Theater-3-Daagse voor iedereen

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Om te vieren dat het nieuwe theaterseizoen weer van start gaat, organiseert Cascade een Theater-3-Daagse met allerlei leuke activiteiten. In het weekend van 27, 28 en 29 augustus is iedereen van harte welkom De Theater-3-Daagse wordt gecombineerd met de Zomerparkdag, in afgeslankte vorm.

Een groot deel van de zaterdag is speciaal bestemd voor deelnemende verenigingen als Zinge, DUS DANS en het Theaterhuis. Daarnaast staat er een gevarieerd programma klaar waar jong en oud veel plezier aan zullen beleven.
Ook betreden gevestigde artiesten het podium. Marjolein Meijers (vooral bekend als Annie van de Berini’s) en haar muzikanten brengen de allermooiste liedjes, waarbij ook ruimte is voor smeuïge verhalen en een lach. Daarnaast treedt zanger Ernest Beuving op, hij geeft een voorproefje van de show ‘So Long Cohen’ waarmee hij in januari in Cascade te zien is.

Buitenpodium
Alle activiteiten en optredens vinden plaats op het buitenterrein aan de achterzijde van Cascade onder een grote, open tent met daarin een podium en gezellige zitjes. Gasten krijgen, na de gezondheidscheck, een plaats toegewezen op anderhalve meter afstand van andere bezoekers. Natuurlijk zijn er ook lekkere hapjes en drankjes verkrijgbaar bij de mobiele bar.
Kijk voor meer informatie over het programma van de Theater-3-Daagse op www.stichting-cascade.nl. Klik vervolgens op ‘Alle Activiteiten’ voor het reserveren van kaarten. Tip: wacht niet te lang met reserveren aangezien de hoeveelheid kaarten beperkt is.