Ontdek de prentenboekmakers van de toekomst

ZWIJNDRECHT – In KunZt Zwijndrecht zijn van 26 september t/m 24 oktober winnende werken van de Picture This!-illustratiewedstrijd te zien.


Uitgeverij Lemniscaat organiseert deze wedstrijd sinds 2014, in samenwerking met uitgeverijen en instanties uit Engeland, Duitsland en Zuid-Afrika. Doel van de wedstrijd is om nieuw talent te ontdekken, aan te moedigen en een podium te bieden.
De winnende inzendingen worden gepubliceerd in een internationale catalogus en aangeboden aan alle bekende kinderboekenuitgeverijen op de Bologna Children’s Book Fair. Hiermee krijgen de kunstenaars een unieke kans om hun werk onder de aandacht te brengen van potentiële uitgevers

Winnende illustraties bij KunZt
De illustraties van de winnaars zijn te zien op verschillende locaties in de deelnemende landen. Tijdens de tentoonstelling in KunZt Zwijndrecht zijn naast de internationale werken uit 2021, ook de werken van de Nederlandse winnaars uit 2020 te zien.  KunZt Zwijndrecht is te vinden in het  Oude Raadhuis Raadhuisplein 1 (ingang zijde Burgemeester de Bruïnelaan),  Zwijndrecht.
Openingstijden: woensdag, donderdag, vrijdag en zondag van 13:30 tot 16:30 uur.
Reserveren: www.kunztzwijndrecht.nl (toegang gratis).