Muzikale reis naar Italië REIS met Casa Caminita on tour in Cascade (TRY-OUT)

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Gastheer en chef Giovanni Caminita neemt het publiek in Cascade mee naar Sicilië tijdens een vrolijke theatershow waarin wordt gekookt en gezongen. Kom genieten van de try-out op zaterdag 14 januari.

De familie Caminita neemt je mee naar het prachtige Sicilië, het eiland van de maffia, cannoli, pasta en de liefde. De charmante gastheer Giovanni Caminita is chef bij 24Kitchen, zijn vrouw is zangeres bij Mrs. Einstein en degene die thuis de broek aan heeft. En dan zijn er nog twee prachtige dochters.

Eén is zangeres en gooide hoge ogen bij ‘Holland’s Got Talent’ en de ander kijkt liever de kat uit de boom; het is al druk genoeg thuis. Welkom in Casa Caminita! In deze vrolijke show wordt gekookt, veel gezongen en worden verhalen van vroeger verteld. Samen met zijn vrouw, dochters en een liveband brengt Giovanni Caminita Italië naar Cascade.

Het publiek wordt verwend deze avond. Er wordt gestreden om leuke goodiebags, sommigen mogen proeven van de heerlijke gerechten die live gekookt worden en iedereen krijgt het Casa Caminita-receptenboekje mee met de favoriete Italiaanse recepten van de familie.

Daarnaast maak je kans op een heerlijk driegangendiner, gewoon bij je thuis. Giovanni komt naar jouw eigen keuken en kookt aan jouw fornuis een romantisch diner voor twee. Inclusief lekker glaasje wijn en mooie verhalen. Met jouw theaterkaartjes ding je mee naar deze prijs. De try-out is op zaterdag 14 januari 2023, 20.15 uur. Tickets kosten 26 euro, inclusief drankje. Kijk op de website voor meer informatie en reserveren: www.stichting-cascade.nl