Moeders met autistische kinderen weer welkom bij Mama Vita

DRECHTSTEDEN – Moeders met kinderen met autisme uit de Drechtsteden zijn van harte welkom op maandag 7 november van 9.30 tot 11.30 uur in wijkcentrum Kubiek, Zwaluwstraat 1 in Zwijndrecht.

Bij Mama Vita kun je elkaar ontmoeten, (h)erkenning vinden, kennis opdoen en ervaring uitwisselen. Als moeder van een kind met autisme kan je voor extra taken komen te staan, deze pak je op zonder je te realiseren dat je misschien wel een mantelzorger bent.

Deze bijeenkomst hebben we het met elkaar op al die taken en wisselen we tips uit. Daarnaast valt in de week van 7 november de Dag van de Mantelzorg. In het hele land worden dan activiteiten georganiseerd om mantelzorgers in het zonnetje te zetten. Dit als bedankje voor de zorg die zij verlenen aan een partner, kind, ouder(s), broer, zus of iemand anders uit hun netwerk.

Ben je toe aan (h)erkenning of ontmoeting met andere moeders, meld je dan aan voor de Mama Vita bijeenkomst op 7 november door even een mailtje te sturen naar drechtsteden@mamavita.nl.