Martijn Koning met try-out van ‘Appeltjes Schillen’ in Cascade

HENDRIK–IDO -AMBACHT In zijn nieuwe theatershow ‘Appeltjes Schillen’ neemt cabaretier Marijn Koning geen blad voor de mond. Op zaterdag 19 november speelt hij de try-out in Cascade.

We zeggen niet vaak wat we van elkaar vinden, want als we dat doen ontstaan er vaak hele ongemakkelijke situaties. Martijn Koning houdt van ongemakkelijke situaties. Sterker nog: Martijn is een ongemakkelijke situatie. In de nieuwe theatershow ‘Appeltjes Schillen’ vertelt Martijn de mensen eens flink de waarheid. Over zichzelf!

Martijn Koning is stand-upcomedian, cabaretier, columnist en tekstschrijver. Daarnaast is hij regelmatig op tv te zien en maakt hij samen met Sander van Opzeeland de Knorrepodcast. ‘Een gaaf verteller die zijn argeloosheid, klunzigheid en verwondering mooi samenbalt en geestig de toets der herkenning aanslaat’, schreef Algemeen Dagblad over Martijn Koning. Hij combineert rake oneliners met een buitengewoon fantasierijke kijk op de werkelijkheid. Hilarisch, absurd en bovenop de actualiteit.

(foto: Rens Schwering)