Maartje & Kine zetten de juiste toon met ‘Vibrato!’

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Het komische duo Maartje & Kine spelen zaterdag 23 februari  in Cascade. In de cabaretwereld zijn de dames een begrip. Uniek en muzikaal cabaret waarin met sterke noten een ludiek lesje in muziek gegeven wordt. 

Maartje en Kine zijn beiden geschoolde musici, tijdens de voorstelling maken ze gebruik van maar liefst elf verschillende muziekinstrumenten. Ze spelen onder andere viool, accordeon, piano, gitaar, banjo, ukelele, blokfluit, zingende zaag en zelfs de fraaie basbalalaika. Samen zingen ze vrolijke en pakkende liedjes en weten ze een fijne sfeer neer te zetten. De voorstelling ‘Vibrato!’ zit vol grappen waarbij de twee regelmatig de interactie met de zaal zoeken.

De stijl van Maartje & Kine laat zich omschrijven als een combinatie van klassiek en modern, altijd met een verfrissende blik op de actualiteit. Wellicht ken je hen van optredens bij DWDD, Podium Witteman of KunststofTV. Zij hebben hun eigenzinnige observaties en opmerkelijke gedachten omgezet naar een unieke muzikale comedy: ‘Vibrato!’

Zaterdag 23 februari, 20.15 uur. Tickets kosten € 18,50. Reserveren kan online via www.theater-cascade.nl of telefonisch via 078-6819230.

foto – Corné van der Stelt