Tv-icoon Henny Huisman te gast bij Kunstmin Live

DORDRECHT- Presentatoren Kees Thies en Marjolein Meijers ontvangen tijdens de laatste Kunstmin Live editie van 2018, op woensdag 12 december, televisiepresentator en zanger Henny Huisman.

Henny is bekend geworden met het tv-programma Playback Show voor de KRO. In ditzelfde thema volgen programma’s als De Soundmixshow, Sterren Playbackshow, de Supriseshow en Korenslag. Voor deze programma’s ontving hij diverse onderscheidingen. Naar de finale van de Soundmixshow in 1988 keken ruim zes miljoen mensen en ontving Henny de prestigieuze TV award Gouden Televizierring. Zijn succes ligt in zijn empathie, humor en goede timing. Tegenwoordig ontwikkelt Huisman nieuwe tv-formats, treedt hij op bij live evenementen en geeft hij peptalks bij bedrijven.

Kees en Marjolein gaan met Henny in gesprek over zijn passie voor drummen en ze tonen beeldmateriaal van zijn favoriete drummer Steve Gadd. Ook praten ze over muzikant Hans Vermeulen, Ted Neeley (bekend van Jesus Christ Superstar) en over spraakmakende televisiemomenten van toen, nu en morgen. Huisband The Easytones wordt voor deze gelegenheid aangevuld met een drummer en extra gitaarvirtuoos. Ze spelen samen met singer-songwriter Thisgirlslife een scala aan topnummers.

Kunstmin Live is een unieke talkshow met beeld- en muziekfragmenten en live optredens. In 2019 zijn Peter Faber (woensdag 13 februari), Burgemeester Wouter Kolff (woensdag 13 maart) en Mike Boddé (woensdag 10 april) te gast in de Dordtse talkshow.

Kunstmin Live met Henny Huisman vindt plaats op woensdag 12 december om 20.00u in de Kleine Zaal van Schouwburg Kunstmin. Kijk voor meer info & tickets (€ 15,50) op www.kunstmin.nl