Elvis `The King film´te zien in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT – The King is back! Althans… op het witte doek. Tijdens de eerste filmavond van dit seizoen op zaterdag 22 oktober draait de muziekfilm ‘Elvis’ in Cascade.

De film gaat over het leven van Elvis Presley, van zijn jeugd tot zijn doorbraak en status van gigantische superster, en natuurlijk zijn muziek. Elvis wordt gespeeld door Austin Butler en ook Tom Hanks heeft een mooie rol, hij speelt zijn manager Tom Parker. Het verhaal beschrijft hoe Elvis niet alleen omringd wordt door zijn vele fans, maar ook door zijn eigen manager.

Deze Tom Parker is een raadselachtige man die alledaagse zaken uit het leven van Elvis beheert. De film volgt hun gecompliceerde relatie over een periode van 20 jaar. Daarnaast is er een rol weggelegd voor een van de meest belangrijke en invloedrijkste mensen in het leven van Elvis: Priscilla Presley, gespeeld door de Australische actrice Olivia DeJonge.

De film is prachtig gemaakt en bevat veel mooie songs uit het uitgebreide repertoire van Elvis.

Te zien op zaterdag 22 oktober om 20.15 uur. Kaarten kosten 7 euro. De film heeft een pauze en is geschikt voor 12+. Meer info en reserveren: www.stichting-cascade.nl