Atos RTV

10 september 2018
0 reactie(s)

ZWIJNDRECHT – Het Shell tankstation aan de Kort Ambachtlaan in Zwijndrecht is vanmorgen overvallen.Dit meldt zhzactueel.nl. Net na 11.00 uur kwam een nog onbekende man de shop binnen. Het zou gaan om een blanke / licht getinte man van 1.80 meter lang. Hij droeg een witte trainingsjas met blauwe strepen op de mouwen, zwarte trainingsbroek met witte strepen op de zijkant van het merk Adidas en hij had een rode tas van de Bas v/d Heijden supermarkt bij zich. Het tankstation zelf is van 5 tot en met 12 september dicht, vanwege werkzaamheden. De bijbehorende shop is wel gewoon open.
Een paar uur nadat op 9 september een tankstation aan de Zwijndrechtse Kort Ambachtlaan was overvallen, hadden agenten de vermoedelijke dader al gevonden en ingerekend.

update:
Direct na de overval meldde een getuige via Burgernet dat de overvaller in Zwijndrecht ìn een specifieke auto was weggereden. Agenten zagen deze auto rijden én wisten dat een soortgelijke auto ook was gezien bij een overval op een tankstation aan de Dordtse Reeweg-Oost, een paar dagen eerder. Alle reden om de bestuurder en zijn passagier een stopteken te geven en in te rekenen. Het gaat om een 22-jarige man uit Zwijndrecht en een 20-jarige vrouw uit Ridderkerk. Beiden zitten vast. De auto van de man is voor onderzoek in beslaggenomen. Onderzocht wordt of de verdachte ook aan de overval op het Dordtse tankstation te linken is.

Regionieuws deze week

Regionieuws vorige week

Ouder dan vorige week