Atos RTV

13 mei 2018
0 reactie(s)

ZWIJNDRECHT - Na de spectaculaire winst op De Alblas op Hemelvaartsdag stond Groote Lindt afgelopen zaterdag tegenover Leerdam Sport. Het reeds gedegradeerde elftal kon met moeite fitte spelers in het veld brengen en speelde dan ook zonder wisselspelers. Voor Groote Lindt was er maar één opdracht: winnen en zich veilig spelen in een hotseknots-competitie met bijzonder kleine verschillen tussen de nacompetitie voor promotie en tegen degradatie.

Op het zonnig sportpark Bakestein startte beide teams voorzichtig met veelvuldig balbezit voor Groote Lindt. De eerste goal was dan ook voor Groote Lindt na een door Pim Opraus opgezette aanval, via de doorgelopen Danny Bos, wist Patrick Tukker de aanval positief af te ronden: 1 – 0. Daarna zakte Groote Lindt weg in rommelig spel met veelvuldige balverlies. Leerdam Sport had even het idee dat er toch nog iets te halen was in Zwijndrecht maar Groote Lindt wist uiteindelijk het verschil te maken. Via een schot vanaf de rand van het strafschopgebied liet de Leerdamse keeper de bal los en kan Nasir El Arbaoui de bal in het doel tikken. Vervolgens was het Nick de Zeeuw die de wedstrijd in het slot gooide door vanuit de draai de 3 – 0 aan te tekenen. Uiteindelijk was de laatste goal voor Leerdam Sport die via de snelle spits de 3 – 1 op het scorebord kon zetten.

Met dit resultaat is voor Groote Lindt, in de nog twee resterende wedstrijden, niets meer te winnen of te verliezen. Zaterdag komt het voor het kampioenschap spelende EBOH op bezoek in Zwijndrecht. Uiteraard zal Groote Lindt haar sportieve plicht willen uitvoeren en ook de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen winnend willen afsluiten.

bron: Groote Lindt

Regionieuws deze week

Regionieuws vorige week

Ouder dan vorige week