Atos RTV

12 mei 2018
0 reactie(s)

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 26 mei wordt voor de 41e keer de bijzondere, uitdagende, en volgens de NTFU normering 'goed' geregelde, toertocht van het Nederlandse Zwijndrecht naar het Belgische Zwijndrecht door DTC de MOL georganiseerd. De tocht heeft een afstand van 220 km en heeft 3 stopplaatsen. Er wordt gereden met een gemiddelde snelheid van 26 km per uur. Mogelijk is de tocht te halveren door met de touringcar naar het Belgische Zwijndrecht te gaan en daar per fiets naar het Nederlandse Zwijndrecht te vertrekken.

Omdat DTC de MOL de veiligheid van haar deelnemers in een hoog vaandel heeft staan, worden tijdens de tocht de fietsers begeleid door voor- en achterrijders, motoren, EHBO, materiaalwagen en bezemwagen. In België wordt het peloton, dat zo’n 200 tot 250 deelnemers bevat, begeleid door politiemotoren en worden op de route de kruisingen vrijgehouden. Dit alles om alle deelnemers weer veilig thuis te laten komen.
Ook dit jaar zal de opbrengst worden geschonken aan KiKa, de stichting Kinderen Kankervrij. Meer informatie over deze toertocht kan worden gevonden op de website van DTC de MOL fietsclubdemol.nl

Regionieuws deze week

Regionieuws vorige week

Ouder dan vorige week