Atos RTV

6 mei 2018
0 reactie(s)

ZWIJNDRECHT - De politie is nog altijd op zoek naar de vijf mannen die op woensdag 2 mei in de middag een pakketbezorger in de Van Ostadestraat in Zwijndrecht beroofd hadden. Nadat zij het pakket uit zijn handen hadden getrokken, sloegen en stompten zij de bezorger en gooide hem op de grond. De politie komt voor het onderzoek ook graag in contact met getuigen.

Even voor half vijf stapte de bezorger in de Van Ostadestraat in Zwijndrecht uit zijn bus met een pakket en ziet in de straat drie mannen staan. Vervolgens kwamen er nog twee mannen aanrennen die het pakket uit zijn handen rukten. De andere drie, die hem blijkbaar stonden op te wachten, mishandelden de bezorger. Ze sloegen en stompten hem en gooiden hem op de grond. Vervolgens renden de overvallers met zijn vijven weg richting de Koninginneweg.

De 24-jarige bezorger hoefde gelukkig niet behandeld te worden aan zijn verwondingen. De politie vraagt iedereen die iets gezien of gehoord heeft dat belangrijk kan zijn voor het onderzoek met hun contact op te nemen. Dat kan via telefoon 0900-8844, anoniem via 0800-7000 of via de website meldmisdaadanoniem.nl. (Bron Politie)

Regionieuws deze week

Regionieuws vorige week

Ouder dan vorige week