Atos RTV

3 mei 2018
0 reactie(s)

HENDRIK-IDO-AMBACHT Het bloemen- en plantenbedrijf Florensis zet zich ook dit jaar in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Hiervoor wordt op zaterdag 12 mei aanstaande de jaarlijkse Fancy Fair georganiseerd. 50% van de opbrengst hiervan komt ten goede aan de Roparun, de andere 50% is bestemd voor projecten in Kenia en Ethiopië, 2 van de landen waar Florensis productielocaties heeft.

Het is op die dag weer mogelijk om tegen lage prijzen 1e klas plantmateriaal aan te schaffen. Naast de jonge planten, hanging baskets en gevulde potten van Florensis zelf, zullen er ook snijbloemen en ‘volwassen’ planten te koop zijn. Deze zijn ter beschikking gesteld door toeleveranciers en relaties. Naast de plantverkoop is er een Rad van Avontuur met prijzen die ter beschikking zijn gesteld door sponsoren.

Voor het vierde jaar op rij is ook Kids & Co weer aanwezig; een activiteitenprogramma voor kinderen van 2 t/m 17 jaar. Men kan er zakslaan, kleuren, doelschieten, voetballen, springen en daarbij punten verzamelen om leuke gadgets te ‘kopen’. Vanaf circa 9.00 uur kunnen kinderen bij Kids & Co terecht. Tevens kan men er in een gezellige setting wat drinken of eten. Voor betalingen kan men er ook pinnen.

De Fancy Fair op 12 mei is geopend tussen 08.00 en 14.00 uur. Florensis is gevestigd aan de Langeweg nr. 85 in Hendrik-Ido-Ambacht. Voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bron en foto: Florensis

Regionieuws deze week

Regionieuws vorige week

Ouder dan vorige week