Atos RTV

21 april 2018
0 reactie(s)

ZWIJNDRECHT- Zaterdagavond 21 april is er tussen 18.00-21.00 uur een nieuwe bomvolle uitzending van Bram & Jurgen.

Voor de eerste keer in de uitzending van Bram & Jurgen zal er een DJ te gast zijn. Deze week is Playheart te gast en zal twee sets van ongeveer 12 minuten draaien. U leert Playheart beter leren kennen door de Bram en Jurgen spellen. De vaste spellen zoals "de Bingo" en "het Dartbord" zijn van de partij maar er is ook een nieuw item. Deze week doet de "Bram & Jurgen Snackbox" zijn intrede.

In het eerste uur zal er uitgebreid stil worden gestaan bij het cultuur en evenementen platform Beleef Zwijndrecht. Wethouder Jolanda de Witte van Gemeente Zwijndrecht komt hier over vertellen. Via de website' ' . text_chop('https://beleefzwijndrecht.nl', 30) . '' kan je alvast een kijkje nemen over dit onderwerp.

Rond half 7 zal Lucas Eli Zijn nieuwe nummer "Simpelweg om Love" live performen in de uitzending. Vorige week heeft Lucas Eli dit nummer gereleased en een optreden gegeven in het NPO3 programma Club Hub.

In het derde uur zal er een telefonisch interview zijn met Marco Essenberg over het huiskamerconcert in de T-baunce op 4 juni waar diverse artiesten optreden en de bekendmaking is van de opbrengst van Roparunteam Sterk Staaltje.

Verder is nog muziek van de talenten RØSU en Danielle van Doorn te horen in de uitzending. Ook is de maandtopper Thom van der Kooij te horen.

Bram & Jurgen is iedere zaterdagavond tussen 18.00-21.00 uur te horen op ATOS Radio 106.1 en 106.8 FM en via www,atosrtv.nl en op maandagmiddag tussen 15.00-18.00 uur op RTV Ridderkerk. Te ontvangen op 105.7 FM en' ' . text_chop('www.rtvridderkerk.nl', 30) . ''

Regionieuws deze week

Regionieuws vorige week

Ouder dan vorige week