Atos RTV

9 april 2018
0 reactie(s)

ZWIJNDRECHT – In een meer spannende dan goede wedstrijd kregen de 1e waterpoloteams van zowel De Devel als WZC uit Zoetermeer uiteindelijk 1 punt. Het spel golfde op en neer. Maar een groter gat dan 2 doelpunten ontstond er nooit in de wedstrijd. De eerste periode was voor de Zwijndrechtse thuisploeg. Een 2-1 voorsprong door doelpunten van Terrence en Jeffrey. Een slechte start in de tweede periode zorgde voor een 2-4 achterstand. Gelukkig volgde het herstel snel. Onder andere door een alerte Ruben die een mooi doelpunt maakte. Uiteindelijk was het halverwege 5-5 door doelpunten van Erik en van Jeroen. Einde derde periode stond WZC voor 7-8 doelpunten van de Devel kwamen van Brian en Alexander In het laatst part moest dus nog extra aangezet worden. Uiteindelijk scoorde de Devel in de laatst 20 seconden de gelijkmaker via Jeffrey. Daarvoor had Erik ook nog een doelpunt gemaakt.
Opvallend voor deze wedstrijd was het missen van veel man meer situaties. En dat uiteindelijk de doelpunten van 7 verschillende spelers kwamen.

De periode standen waren: 2-1, 5-5, 7-8, 9-9. De doelpuntenmakers zijn: Erik 2 ,Jeffrey 2, Ruben 1, Brian 1,Terrence 1, Jeroen 1, Alexander 1

Bron: Erik van der Pauw ZZ& PC De Devel

Regionieuws vorige week

Ouder dan vorige week