Atos RTV

2 april 2018
0 reactie(s)

ZWIJNDRECHT - Op Winkelplein Kort Ambacht wordt op vrijdag 6 en zaterdag 7 april een Pasar Malam georganiseerd. De markt is op vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. De organisatie is in handen van de Stichting Sinar Bintang. In Indonesië is Pasar Malam een traditioneel gebeuren en betekent letterlijk vertaald 'de avondmarkt'. Pasar Malam bestaat uit de verkoop van food, non-food producten en muziek. Er zijn ongeveer 30 kramen met min of meer gerelateerde producten uit Azië. Uiteraard is het bekende Indische eten aanwezig zoals, bami, nasi, sate, rendang en gado-gado. Daarnaast ook Indische snacks zoals loempia, risolles, lemper, pasteitjes en verschillende Indische drankjes.

Vrijdag treedt de groep TT & Friends op. Ze spelen voornamelijk oldies, rock & roll, evergreens en bekende Indonesische liederen. De Aning Bali Ayu groep zal Balinese en Javaanse dansdemonstraties geven. De leden van de groep zijn allen geboren op het eiland Bali. Vanaf hun kleuterjaren worden ze traditioneel geoefend om deze dansen uit te voeren

Zaterdag treedt de band Mutiara op met de bekende zangeres Maureen Wattimena. Ze spelen een gevarieerd repertoire van evergreens, rock & roll, country en uiteraard Molukse en Indonesische muziek. Ter completering zal een dansgroep onder leiding van Tabita verschillende dansuitvoeringen presenteren.

Regionieuws vorige week

Ouder dan vorige week