Atos RTV

2 april 2018
0 reactie(s)

ZWIJNDRECHT - Op de eerste competitiezaterdag op het veld begon het korfbalteam Albatros 1, de koploper van de 1e Klasse F, niet sterk tegen het Delftse Excelsior (3-6 na 15 min), maar keerde het tij vlak voor rust (12-9). In de tweede helft trokken schutters Koen (7x) en uitblinker Boris het team naar een hoger niveau en zakten de gasten ver weg. De 20-15 overwinning was verdiend en betekende weer een punt extra voorsprong op de achtervolgers in de ranglijst.

Albatros 2 heeft nog wat punten nodig, maar heeft de goede zaalvorm nog altijd te pakken. Excelsior 2 werd middels een hoog tempo murw gespeeld en met 22-16 verslagen. Ook koploper Albatros 3 maakte in Bleiswijk geen fout en won onder meer dankzij negen treffers van Jarno met 13-22 van Weidevogels 4.

In totaal behaalde Albatros op deze competitiedag maar liefst 17 overwinningen en drie gelijke spelen in 34 wedstrijden. Bij de senioren verloor alleen het 8e team. A1, A2 en A3 wonnen en ook de vier spelende C-teams bleven ongeslagen. Bij de F-teams viel de overwinning van F6 op dat in haar allereerste wedstrijd SKV F2 met 6-10 klopte.

Het was dus een geslaagde eerste veldzaterdag waar ook de sponsorcommissie aanwezig was om leden voor de club van 50 of 100 te werven. Bovendien werd het thema voor het jeugdkamp 2018 bekend gemaakt: Bombarie op Safari!

Bron: Petra & Roeland Barendregt Foto: ckv Albatros.

Regionieuws vorige week

Ouder dan vorige week