Atos RTV

26 februari 2018
0 reactie(s)

ZWIJNDRECHT- Op 21 maart 2018 worden er in Gemeente Zwijndrecht en gemeente Hendrik-Ido-Ambacht gemeenteraadsverkiezingen gehouden. Voor het zover is staat ATOS RTV de aankomende drie weken stil bij de verkiezingen om u als kiezer zo goed mogelijk beeld te geven van de verkiezingen.

Op de zaterdagen 3 maart en 10 maart staan er 3 uitzendingen van het ‘ATOS Verkiezingscafé’ gepland. Op 3 maart tussen 12.00 en 13.00 uur schuiven de lijsttrekkers van de partijen PvdA, Gemeente Belangen en D66 van gemeente Hendrik-Ido-Ambacht aan. Tussen 13.00-14.00 uur hoort u in het verkiezingsdebat de partijen GroenLinks, Algemeen Belang Zwijndrecht en SP op het programma. Op 10 maart wordt het ATOS Verkiezingscafé afgesloten door het debat tussen de partijen Zwijndrechtse PlusPartij, ChristenUnie-SGP en VVD. Al deze debatten staan onder leiding van presentator Ronald Roël.

Op 24 februari vond het eerste ATOS verkiezingscafé al plaats. De lijsttrekkers van de partijen D66 Zwijndrecht en PvdA Zwijndrecht. waren hier te gast. U kunt deze uitzending terugluisteren via deze website


Op 17 maart 2018 vindt in Winkelcentrum Walburg het uitgebreide radio verkiezingsdebat van gemeente Zwijndrecht plaats. Tussen 12.00 en 14.00 uur zal er in een leegstaande winkel een debat worden gehouden tussen de partijen. Ronald Roël zal wederom de presentator zijn.

Op 21 maart 2018 zullen de verkiezingen vanaf 20.00 uur live te volgen zijn op ATOS Radio. Er wordt nog aan het format gewerkt. Houdt de komende weken onze Facebookpagina of website in de gaten houden. Hier verschijnt binnenkort meer informatie over deze uitzending.

Regionieuws vorige week

Ouder dan vorige week