Atos RTV

31 januari 2018
0 reactie(s)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Gare du Nord bezoekt op Vrijdag 9 februari Cascade.
Dit jaar is het tien jaar geleden dat Gare du Nord met ‘Sex ‘n’ Jazz’ het best verkochte Nederlandse jazzalbum maakte. Oprichters Barend Fransen en Ferdi Lancee hielden er een contract met het wereldbefaamde Blue Note-label en een drievoudig platina plaat aan over. Het album maakte van Gare du Nord een high energy live band die al tien jaar onafgebroken op de podia staat.
Zangeres Dorona Alberti en haar mannen zijn succesvol in de Nederlandse theaters met hun energieke, groovy en sexy optredens. Gare du Nord brengt voor het eerst het volledige ‘Sex ‘n’ Jazz’ album live in de Nederlandse theaters. Hits als ‘Beautiful Day’, ‘You’re My Medicine’ en ‘Marvin & Miles’ vormen de ruggengraat van de show maar voor dit speciale jubileum komen ook de songs die de band opnam met Paul Carrack en Chet Baker voor het eerst aan bod. En uiteraard ontbreekt het monumentale ‘We Still grow’ niet.
Vrijdag 9 februari, aanvang 20.15 uur. Kaartjes kosten € 25,- Meer informatie of reserveren? Kijk op' ' . text_chop('www.theater-cascade.nl', 30) . '' of bel 078-6819230.

Regionieuws vorige week

Ouder dan vorige week