Atos RTV

26 april 2017
0 reactie(s)

STREEK - Voor werkende mensen en vroege vogels is bloedprikken vanaf 1 mei nog makkelijker. Vanaf die datum zitten de priklaboranten op werkdagen al vanaf 7.00 uur klaar op de bloedafname van het Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Dordwijk.

De klinisch-chemische dienstverlener Result Laboratorium komt hiermee tegemoet aan de wens van een groot aantal werkende patiënten om buiten kantooruren bloed te kunnen laten afnemen. Om diezelfde reden was de begintijd al eerder vervroegd naar 7.30 uur, maar volgens onderzoek door de Cliëntenraad van het Albert Schweitzer ziekenhuis was dit nog niet voldoende. Ook daaraan geeft Result Laboratorium nu gehoor.

Een gunstige bijkomstigheid is dat er tot 9.00 uur gratis geparkeerd kan worden op de parkeerstrook aan de Karel Lotsyweg voor het ziekenhuis (de weg die aan beide zijden ‘boven de tunnel’ langsloopt). Wie toch liever in het weekeinde komt prikken, kan op zaterdag terecht van 9.00 tot 11.00 uur op de ziekenhuislocaties Dordwijk en Zwijndrecht. Let op, in Zwijndrecht begint het prikken op werkdagen om 8.00 uur.

Een overzicht van de ruim zestig prikposten van Result Laboratorium in de regio is te vinden op' ' . text_chop('www.resultlaboratorium.nl', 30) . ''

Regionieuws vorige week

Ouder dan vorige week