Atos RTV

27 januari 2017
0 reactie(s)

ZWIJNDRECHT - Yes! Kinderopvang heeft vanaf 1 januari ook een peuterspeelgroep aan de Emmastraat en één aan de Schaepmanlaan in Zwijndrecht. De katholieke onderwijsorganisatie Skoba heeft Yes! Kinderopvang gevraagd om deze peuterspeel-groepen voort te zetten.
Op de peuterspeelgroep bereidt Yes! Kinderopvang kinderen van 2 tot 4 jaar voor op de stap naar de basisschool. De peuters ontwikkelen zich spelenderwijs. In een veilige omgeving leren ze van elkaar en komen ze in aanraking met nieuwe materialen. Aan de hand van speciaal ontwikkelde methodes, stimuleren en motiveren de deskundige medewerkers de kinderen. Een pedagoog ondersteunt de medewerkers en is er ook voor ouders die vragen hebben over de opvoeding of ontwikkeling van hun kind. U vindt haar en haar hilarische en vaak herkenbare blogs op' ' . text_chop('www.yesikvoedop.nl', 30) . ''. Yes! Kinderopvang heeft peuterspeelgroepen op 16 locaties in Zwijndrecht, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk. De peuterspeelgroep aan de Emmastraat is geopend op maandag, dinsdag en vrijdag van 08:30-11:30 uur, de peuterspeelgroep aan de Schaepmanlaan van maandag t/m donderdag van 08:30 tot 11:30 uur.

Kosten
Ouders die recht hebben op kinderopvangtoeslag, kunnen hier gebruik van maken op de peuterspeelgroep. Zij krijgen dan een deel van de kosten terug van de Belastingdienst. De hoogte van de toeslag is onder andere afhankelijk van het inkomen. Voor kinderen van ouders die geen recht hebben op kinderopvangtoeslag, heeft Yes! Kinderopvang subsidieplaatsen. De kosten zijn ook dan afhankelijk van het inkomen en zijn op alle peuterspeelgroepen in de gemeente Zwijndrecht gelijk. Op de peuterspeelgroep aan de Emmastraat zijn er ook mogelijkheden voor schipperskinderen.

Meer weten?
Bent u nieuwsgierig naar de locaties? Kijk dan eens op hun Facebookpagina’s. Als u op Facebook zoekt op ‘Emmastraat’ of ‘Schaepmanlaan’ dan vindt u ze vanzelf. Meer informatie over de peuterspeelgroepen vindt u op' ' . text_chop('www.yeskinderopvang.nl', 30) . ''. Heeft u een vraag of komt u er niet helemaal uit? Dan staat de klantenservice voor u klaar: klantenservice@yeskinderopvang.nl of 078 612 1330.

Regionieuws vorige week

Ouder dan vorige week