Atos RTV

8 september 2016
0 reactie(s)

ZWIJNDRECHT - Ook dit seizoen organiseert Bridgeclub ’85, in samenwerking met het Wijkcentrum Kubiek weer een bridgecusrus voor beginners. De cursus vindt plaats in Wijkcentrum Kubiek op maandagavonden van 19.00 uur tot 21.15 uur en bestaat uit 12 lessen waarin theorie en praktijk hand in hand gaan. Daarna blijven de cursisten op maandagavond nog een aantal weken oefenen onder begeleiding van ervaren spelers.
De cursus start op maandag 3 oktober.
Na de cursus en de oefenperiode stromen de cursisten in op de reguliere wedstrijdavond van de bridgeclub. Deze vindt plaats op de donderdagavond van 19.15 uur tot ca. 22.30 uur. Om aan de cursus deel te kunnen nemen moet men lid worden van de bridgeclub. De cursus is verder gratis uitgezonderd het benodigde lesmateriaal.
De jaarlijkse contributie van de Bridgeclub, bedraagt € 52,50.Men kan zich inschrijven voor de cursus bij Kubiek,
Tel. 078-6121135. Om belangstellenden de gelegenheid te bieden nadere informatie te verkrijgen is er een inloopavond op maandagavond 26 september van 19.00 uur tot 20.30 uur in Kubiek.Ook kan men zich tegelijkertijd in schrijven. Ook mensen die al kunnen bridgen zijn van harte welkom om lid te worden van de club.

Regionieuws vorige week

Ouder dan vorige week