Atos RTV

29 augustus 2016
0 reactie(s)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Ook dit jaar was Scouting Panoord weer present op de Zomerparkdag in Hendrik-Ido-Ambacht. Op dit jaarlijkse evenement wordt ook het nieuwe scoutingseizoen afgetrapt. De eerste schoolweek zit er al weer op, en dat betekent dat de scouting weer van start gaat. De eerste opkomsten zijn altijd traditiegetrouw op de Zomerparkdag, en met het zonnige weer op zaterdag was het zeker heerlijk vertoeven in het Baxpark. Voor de met name jeugdige bezoekers is het een uitstekende gelegenheid om te zien wat scouting allemaal te bieden heeft door de Zomerparkdag te bezoeken of zelfs mee te doen.
Naast de informatiekraam staat ook ieder jaar een Scouting Village aan de andere kant van het water. Te voet of met het door scouting gemaakte vlot konden de kinderen daar heen om naast het bekijken van de verschillende opkomsten ook allerlei activiteiten te ondernemen. Zoals broodjes bakken boven een kampvuur, het afleggen van een hindernisbaan of het schieten met een reuze katapult. Ook populair was de mini tokkelbaan, die continu in gebruik was. Leuke activiteiten die passen bij het motto van scouting, “laat je uitdagen”. Bij scouting leren kinderen niet alleen op een verantwoorden manier hun grenzen te verleggen, maar scouting draagt ook bij aan het vergroten van de zelfstandigheid.
Scouting Panoord is de grootste scouting vereniging uit de regio met leden uit voornamelijk Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht, maar ook daarbuiten. Zij beschikt over een groot terrein op sportpark Bakestein waar voldoende ruimte is om zowel binnen als buiten allerlei activiteiten en spelen te organiseren. Mocht uw kind interesse hebben om een keer vrijblijvend op zaterdag mee te komen doen, kijk dan op onze website,' ' . text_chop('www.panoord.nl', 30) . '' voor meer informatie en de opkomsttijden.

Regionieuws vorige week

Ouder dan vorige week