Atos RTV

11 april 2016
0 reactie(s)

ZWIJNDRECHT - Ook Zwijndrecht heeft vanaf nu De BeestenBende – ‘het leukste leefbaarheidsproject van Nederland’. Om dat te vieren verwelkomt Wethouder Jolanda de Witte op woensdagmiddag 13 april om klokslag 15.00 uur de milieubewuste kinderen en hun ouders bij de beiaard van Zwijndrecht, nabij winkelcentrum Walburg. De BeestenBenders gaan dan in stijl van start: met hun eerste speurtocht naar zwerfafval.
Als BeestenBende-lid help je mee om de dieren in je buurt te beschermen tegen zwerfafval. Samen met een team van schoolvriendjes en minstens één begeleider, doe je je best om je eigen buurt schoon en leefbaar te houden, voor mensen én dieren. In de loop van het schooljaar maken de actieve leden allerlei avonturen en evenementen mee, om hen te bedanken voor hun goede werk. De BeestenBende in Zwijndrecht begint alvast met tientallen kinderen van basisscholen De Twee Wieken en De Dolfijn. En natuurlijk kunnen ook alle kinderen uit Zwijndrecht in de leeftijd van 6 tot en met 11 jaar lid worden van De BeestenBende.

bold('Goochelshow en speurtocht')
De eerste lichting BeestenBenders gaan tijdens de zwerfafvalspeurtocht op 13 april allerlei opdrachten uitvoeren, waarbij ze ook uitkomen bij Jumbo Verhoef en Kaasbest, voor wat lekkers onderweg. Bovendien kunnen ze zich verheugen op een spannende goochelshow, die middag. Goh, kon je ook al dat zwerfafval maar zo makkelijk laten verdwijnen…

Kijk voor meer informatie op' ' . text_chop('www.mijnbeestenbende.n', 30) . ''

Regionieuws vorige week

Ouder dan vorige week