Atos RTV

17 maart 2016
0 reactie(s)

DORDRECHT - Justitie heeft twaalf jaar cel geëist tegen een man uit Zwijndrecht die zijn eigen vrouw had vermoord.Dit meldt Rijnmond.nl De moord gebeurde in januari van het vorig jaar in hun woning aan de Bosch in Zwijndrecht.De 38-jarige verdachte was destijds zelf naar het politiebureau gegaan om te vertellen dat hij zijn echtgenote had doodgestoken. Dat zou zijn gebeurd tijdens een ruzie.
De Zwijndrechter zegt dat het zwart voor zijn ogen werd, maar dat het niet de bedoeling was haar te vermoorden. Maar volgens justitie had hij al eerder gedreigd de vrouw te doden. Dat kwam onder meer aan de orde tijdens een strafzaak in 2014, voor mishandeling van de vrouw.
Uit sectie is gebleken dat het 33-jarige slachtoffer tientallen steekwonden en andere verwondingen had. Uit het letsel op haar handen valt op te maken dat de vrouw tevergeefs heeft gevochten voor haar leven.Het stel had een kind van vier jaar. Dat is ondergebracht bij een pleeggezin. De rechtbank in Dordrecht doet op 31 maart uitspraak

Regionieuws vorige week

Ouder dan vorige week