Atos RTV

6 augustus 2015
0 reactie(s)

ZWIJNDRECHT - Schrijver René Kerkhoven schrijft in het fietsrouteboekje op een levendige manier over een opa die met zijn kleinkinderen een mooie route fietst van Heerjansdam, via het buitengebied naar Zwijndrecht.

In het boekje vindt u mooie foto's van de omgeving en een plattegrond met de fietsroute. Het boekje kunt u gratis ophalen bij de gemeente Zwijndrecht, zolang de voorraad strekt. Daarnaast kunt u het boekje hier downloaden. Ook kunt u een filmpje over het boekje zien bij RTV Dordrecht. Het boekje is gemaakt omdat Zwijndrecht dit jaar genomineerd is voor de titel “groenste stad van Nederland 2015”, een wedstrijd die wordt georganiseerd door de Stichting Entente Florale.
Een professionele jury heeft de route op donderdag 11 juni gefietst en Zwijndrecht beoordeeld. In september maken zij de uitslag van de wedstrijd bekend. Meedoen aan de wedstrijd is voor Zwijndrecht een mooie kans om ons groenbeleid te laten toetsen. De jury levert een rapport met conclusies en aanbevelingen voor het groen in Zwijndrecht op.

Regionieuws vorige week

Ouder dan vorige week