Atos RTV

26 april 2018
0 reactie(s)

ZWIJNDRECHT / HENDRIK-IDO-AMBACHT Gisteren zijn er in onze streek maar liefst 27 Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt ter gelegenheid van de viering van de verjaardag van Zijne Majesteit de Koning. De uitreiking van de onderscheidingen in Zwijndrecht werd ook rechtstreeks uitgezonden op ATOS Radio en kan worden teruggeluisterd via GEMIST op deze website. Foto's van ATOS fotograaf John Tazelaar van de plechtigheid vindt u hier ook in het menu: Nieuws/Fotoalbum/Lintjesregen.

In Zwijndrecht werden in een volle Bethelkerk door burgemeester D. Schreijer in totaal 23 Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau werden benoemd de heer N. Rijntjes, de heer J. Muller, de heer H.A.T. Wanders, de heer E. W. L. Vissers en mevrouw W.A.M. Vissers-Hubers. Tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau werden benoemd de heer F.W.W. Lakemeier, de heer J.L. Bakker, de heer C.P. Paans, de heer W. Post, de heer J.P. Schaap, de heer J.G. Boom, de heer J.Kodde, mevrouw B. Schenkel-Lange, mevrouw H. de Bakker, mevrouw A.G.M. Verhoeven-Zijlstra, de heer G.P. de Koning, de heer I. de Jong, mevrouw E. de Jong-Blokland, mevrouw A.G. van Rijswijk-van Pelt, mevrouw L. Huisman-Aronstein, mevrouw P.W. den Hartog, de heer A.J. Poots, de heer G. A.D. Barendrecht. Ook de heer A.van Wingerden werd gisteren Lid in de Orde van Oranje-Nassau maar deze ontving de onderscheiding bij het ministerie van Defensie.

In Hendrik-Ido-Ambacht kregen 3 inwoners Koninklijke onderscheidingen die hun thuis werden uitgereikt door burgemeester J. Heijkoop. Tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau werd benoemd: de heer G. van der Meijde. Tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau werden benoemd: de heer W.P.J. Sierat en mevrouw A.E.A. Osseforth-Koppers.


Regionieuws deze week

Regionieuws vorige week

Ouder dan vorige week